busilusan

Alla inlägg under mars 2015

Av ingela larsson - 13 mars 2015 18:39

Dagen i skolan började med att man höll tal i svenskan. Sedan var lektionerna som vanligt slutade tolv åt lunch å väntade sedan på Tess som slutade ett efter det tog vi bussen hem. När vi kom hem så städade vi och sedan tränade vi kaninerna lite. Jag curry och Tess peppar.

[Bild]

När vi tränat kaninerna så åkte vi och handlade och sedan åt vi hemmagjord pizza. Nu ge djuren och sedan läxor.

Av ingela larsson - 12 mars 2015 21:20

Idag åkte jag och Tess tidigare till stallet för att ta upp Taya och Björnen. Så vi tog upp de och ställde in de i uteboxarna. På vägen upp så var en hoppborg uppblåst så miljötränade Taya lite genom att gå fram till den sedan fick hon även stå vid trappan och äta ur krubban <3
På lektionen så hade vi cavalletti övningar och skänkelvikningar samt framdelsvändningar å jag red Queenie. Början utav lektionen gick sådär då hon var rädd för en traktor som stod bredvid banan så hon ville inte gå nära staketet där men sedan så gjorde hon det. Hon var på lite bus humör så hon ville inte riktigt gå lugnt och i galoppfattningarna så bockade hon. Men det var mest kul, förut blev jag rädd när hon gjorde så så jag brukade sakta av men nu har jag bättre självförtroende på henne å har lärt känna henne bättre så fortsätter bara och kör på :-)

Buus :-)

[]

Av ingela larsson - 12 mars 2015 16:48

idag i skolan så fick vi rabarberpaj eftersom en som jobbat i skolan ska sluta.

Snart ridning. Ingen aning om vad vi ska göra eller vem jag får.
Skrev ej igår för hade inget att skriva om å orkade ej.

Av ingela larsson - 10 mars 2015 21:17

Skoldagen var som vanlig tisdag så orkar inte skriva om den. Sedan så åkte vi buss hem, gav djuren, åt middag bytte om och åkte till stallet. Väl framme vid stallet så levererade vi först ägg å sedan hämtade jag upp Taya, Tess björnen och mamma flingan. När jag och Tess kom till hagen så stod björnen och Taya å åt men när de hörde oss så dissade de maten å kom gåendes. Sedan så gick jag runt lite i hagen med Tayas grimma utan att sätta på henne den å hon följde efter mig varje steg. Finaste bebisen!
Sedan borstade vi dem och ställde in de i uteboxarna och efter det höll vi liten lektion för mamma och flingan:-). När tisdagsgruppen sedan hade fixat i ordning sina hästar och gått ut på banan så tog jag å Jossan upp honkaninerna å gick med de i sele en stund :-) tittade på lektionen, släppte ner Taya å björnen, mockade å åkte hem.
Nu myser jag med Busan <3

Å juste Tayas juver hade växt lite :-)

Av ingela larsson - 10 mars 2015 10:21

Har nu någon musikquiz men det är tråkigt så vi bygger korthus istället XD

Av ingela larsson - 9 mars 2015 18:13

Började dagen som vilken måndag som helst trots att hela kommunen har studiedag men vår rektor beslutade att vi skulle gå halvdag. Så åkte buss till skolan å hade mentorstid, matte och spanska sedan så slutade dagen 11. Då gick vi till matsalen och åt korv med bröd. Tur att vi kom den tiden vi kom för kön blev jätte lång sedan. Efter att vi ätit så väntade vi på bussen som skulle komma 11.40 vilket den inte gjorde.. Inte förvånad då bussen ofta strular så väntade typ en halv timme till men sedan ringde vi pappa å så hämtade han mig å Tess å skjutsade oss till Hallmyra.
När vi kom dit så sa vi hej till Lisen,Jossan,Nova å Novas kompis Nellie som renoverade kaninburen sedan bytte vi om till stall kläder å så hjälpte Lisa mig med engelskan.
När engelskan var gjord så red Tess Tore på banan å hoppade då lekte jag å Lisen med Elna å jag filmade även Tess.
Sedan tog vi upp Taya å björnen å de fick stå inne ett tag.

Finaste <3

Vi tävlade även med de radiostyrda bilarna eller vad man ska kalla de! Släppte ner Taya å björnen, mockade åt de å sedan hämtade pappa oss.
På vägen hem så stannade vi å pappa hjälpte någon bekant med ett släp som fastnat. Hemma har jag gjort det jag brukar göra efter att jag varit i stallet.

Av ingela larsson - 8 mars 2015 18:16

Igår kväll så åt vi hamburgare, fotade lite, kolla mello, spelade rapp i käften, å titta på film så vi gick å la oss någon gång efter tolv! Det blev så att Markus och William oxå stannade över natten så imorse typ kl 8 kom William in i mitt rum och ropade att det var morgon. Sedan så åt man frukost å matade djuren, spelade kort, alias och levererade ägg till farfar. Åt sedan lunch och bytte om. Efter det åkte jag, Tess å mamma till stallet då var kl runt 12, 12.30 Först så tog jag å Tess upp å borstade Taya å björnen och kollade deras juver sedan fick de stå i uteboxarna. När vi gjort det så var jag på banan under lektionen och hjälpte till lite där. Efter lektionen så kom vi på att vi skulle renovera en kaninbur så vi började med det efter ett tag så åkte Corre å Nova hem men jag, Tess , Lisen å Jossan fortsatte. Vi tog bort det värsta och började tänka ut hur vi skulle göra å så. Sedan släppte vi ner Taya och björnen i hagen.

Tyckte denna bild på Taya blev rätt så fin :-) <3

Sedan så mockade vi ur uteboxarna. Efter det så åkte vi typ radiostyrda bilar eller vad man ska säga å efter det åkte vi hem.
Hemma så har jag gjort lite läxor, ätit middag å gett djuren å nu blogga.

Av ingela larsson - 7 mars 2015 14:38

På förmiddagen så städade jag och mamma å jag tränade agility med Pom och apporterande lite. Han skötte sig helt ok! Sedan så åkte mamma iväg på någon kusin träff. Senare kom pappa och Tess hem å vi åt middag och åkte å handlade. Nu gör jag typ ingenting. Var tänkt att Rasmus skulle ha firat mig försent men det blev något så han var tvungen att jobba. Ikväll så kommer Markus, William, Lovisa och Linnéa å vi ska äta middag å kolla på middag samt att jag, Linni, Lovisa å Tess ska fota lite och uppdatera vår gemensamma blogg. Sedan så sover Lovisa å Linni över här tills imorgon :-) längtar sjukt mycket då vi inte varit på evigheter känns det som..
Kom i håg frågestunden och kommentera vilka djur ni vill läsa om!

Ovido - Quiz & Flashcards