busilusan

Alla inlägg den 9 mars 2015

Av ingela larsson - 9 mars 2015 18:13

Började dagen som vilken måndag som helst trots att hela kommunen har studiedag men vår rektor beslutade att vi skulle gå halvdag. Så åkte buss till skolan å hade mentorstid, matte och spanska sedan så slutade dagen 11. Då gick vi till matsalen och åt korv med bröd. Tur att vi kom den tiden vi kom för kön blev jätte lång sedan. Efter att vi ätit så väntade vi på bussen som skulle komma 11.40 vilket den inte gjorde.. Inte förvånad då bussen ofta strular så väntade typ en halv timme till men sedan ringde vi pappa å så hämtade han mig å Tess å skjutsade oss till Hallmyra.
När vi kom dit så sa vi hej till Lisen,Jossan,Nova å Novas kompis Nellie som renoverade kaninburen sedan bytte vi om till stall kläder å så hjälpte Lisa mig med engelskan.
När engelskan var gjord så red Tess Tore på banan å hoppade då lekte jag å Lisen med Elna å jag filmade även Tess.
Sedan tog vi upp Taya å björnen å de fick stå inne ett tag.

Finaste <3

Vi tävlade även med de radiostyrda bilarna eller vad man ska kalla de! Släppte ner Taya å björnen, mockade åt de å sedan hämtade pappa oss.
På vägen hem så stannade vi å pappa hjälpte någon bekant med ett släp som fastnat. Hemma har jag gjort det jag brukar göra efter att jag varit i stallet.

Ovido - Quiz & Flashcards