busilusan

Alla inlägg den 22 mars 2015

Av ingela larsson - 22 mars 2015 19:27

idag fick vi protokollen från tävlingen i november, bättre sent än aldrig! Är grymt nöjd några småmissar men spelar inte så stor roll nu vet jag vad jag ska tänka på nästa gång osv. Så är väldigt nöjd med den tävlingen var det redan innan men nu lite mer :-)

Av ingela larsson - 22 mars 2015 18:05

sry att jag inte bloggade igår men orkade verkligen inte så idag kommer ett inlägg om båda dagarna. Igår så vaknade man till snö .. Jag som hoppats vintern var över men nej.. vi började dagen med att göra rent hundkojan, hönshuset och kaninburen. Städa inne och sedan åt vi lunch. Sedan åkte mamma och handlade och sedan tog vi en långpromenad med hundarna. Var väldigt mysigt! Gav djuren och lagade middag. Sedan på kvällen så hade vi lite bonde maraton så vi kollade på farmen och unga bönder och åt glass Men unga bönder var inte så jättebra.
~
Idag så åkte vi till stallet till kl 10.30 för styrelsen skulle ha möte å mamma är med där så. Vi medhjälpare fixade iordning banan till lektionen. Sedan så hjälpte vi eleverna med hästarna till lektionen och efter det så tog Madde å Jossan hand om lektionen och jag Lisen och Tess körde nikki:-) sedan så bjöd ullie på pizza till lunch å sen halmade jag Jossan Lisen och Tess. Jossan höll även voltigekurs för oss å så byggde vi ihop en låtsas häst av en tunna å hink och lite snören samt en skrinda så den kunde röra sig. Å den använde vi till att träna på upphopp och körde lite voltige. Åkte sedan hem gav djuren å väntar nu på mat:-)

Ovido - Quiz & Flashcards