busilusan

Alla inlägg den 3 mars 2015

Av ingela larsson - 3 mars 2015 20:45

Morgonen var som vanligt gick upp , fixade iordning, gick till bussen å åkte bussen till skolan. Första lektionen i skolan en halvtimmes EPA (e-val) arbetade med svenskan. Nästa lektion var idrott vi hade badminton. Efter det så hade vi musik hade vikarie så körde musikquiz och sedan fick vi göra vad vi ville så länge vi var i kapprummet. Hade ingen lektionssal så hade lektion i kapprummet. Sedan hade vi lunch, köttbullar å makaroner. Sen hade vi so men blev knappt någon so gjord på lektionen då syv var där och höll föreläsning om praoen. Sista lektionen var matte hade vikarie där med och vi gjorde ovanligt mycket för att ha vikarie. Slutade 14 så dagen var väldigt chill, men imorgon så slutar man inte förens 16.00
När vi kom hem så gav vi djuren, lagade mat, plockade ur och i diskmaskin,åt och bytte om. Sedan så åkte vi till stallet. När vi kom till stallet så tog vi upp Taya och Björnen. Tittade på Tayas juver och de hade växt lite :-) sedan så fick de mat i uteboxarna och fick stå där ett tag för att vänja sig vid miljön tills de ska stå inne innan fölningen.

Taya :-)

När de stått inne ett tag så släppte vi ut de i hagen igen. Sedan så tittade vi lite på ridlektionen och efter det så åkte vi och handlade. Hemma så har jag ätit lite å nu tittar jag på SOS djur.

Ovido - Quiz & Flashcards