busilusan

Alla inlägg under juni 2015

Av ingela larsson - 11 juni 2015 20:49

idag så började vi 8 å slutade 12 vi började i klassrummet och var sedan på stranden hela dagen. Hade först inget att göra men sedan kom Johannas pappa med sällskapsspel så vi spelade yatsy. Sedan vid typ halv tolv gick vi tillbaka till skolan och samlades i klass rummet. Sen skjuts hem av pappa å hemma gjorde vi typ det vanliga + laga mat och fixa ute i på tomten. Sen ridning som jag skriver om i nästa inlägg

Av ingela larsson - 10 juni 2015 20:32

hemma hände det vanliga + bada hundarna i sjön. Sedan efter middagen så skulle mamma handla så hon skjutsade oss till stallet. I stallet så pysslade jag med Taya och kollade på lektionen:-) när jag skulle hämta Taya så stod hon först kvar men sedan så kom hon och mötte mig<3 tog sedan in Taya och Tiny i stallet och borstade och kratsade hovarna på Taya, hon var något stissig då Tiny gick runt lös i stallet och Taya kände att hon inte riktigt hade koll på Tiny. Men förutom lite dans så gick det bra. Sedan lite mat och ut i hagen igen och Tiny fick busryck men hann ej filma eller fota det. Juste la även fram bommar till lektionen.

Av ingela larsson - 10 juni 2015 15:18

I skolan idag så kollade vi på film hela förmiddagen först Bruce den allsmäktige som handlar om en man med otur enligt honom som sedan byter plats med Gud. Väldigt bra och rolig film faktist, sen liten rast och efter det tittade vi på någon film jag inte minns namnet på den handlade om en polis och som får ta hand om en hund vars ägare blivit mördad och så gör de uppdrag. Långtråkig början men blev sedan bra fast sorglig. Sen åt vi lunch och efter det körde vi brännboll. Slutade sedan vid två.

Av ingela larsson - 10 juni 2015 10:27

Hemma efter skolan igår så cyklade jag med Pom och mötte Tess som kom senare. Gjorde det vanliga + städade hos hönsen och kaninerna och vek tvätt.

Av ingela larsson - 9 juni 2015 15:32

idag så vandrade klassen hela dagen. Vi vandrade ca 1,5 mil tror jag och så stannade vi och fikade och åt lunch. De beräknade att det skulle ta ca fem timmar men det tog under fyra. Eller a vi började gå 8.30 och sedan var vi där vi skulle sluta 12.10 men sista biten gick inte alla tillsammans så det var folk efter oss. Vi hade även några hundar med oss och i den gruppen jag gick i hade vi Fridas hund kora. Så när vi kom dit vi fick sluta var vi där ett tag för kora badade. Sen så åkte jag ett bussen hem och var helt själv först och sedan hoppade en annan på vid mellan hållplatsen.

Såg även några söta hästar :-)

Av ingela larsson - 8 juni 2015 18:26

Som alla nog vet och som rubriken säger så är det måndag! Men inte vilken måndag som helst det är sista måndagen i skolan denna termin. Dagen har känts lång och onödig började med att städa skåp +klassrum och sedan skulle vi spela spel fram tills lunch. Efter lunch fick vi välja mellan några olika aktiviteter att göra i en timme tills vi slutade kl 14. Sen hem och göra det vanliga + gå med hundarna med pappa och prata lite om gymnasium. Nian kvar men men bra att vara ute i god tid. Fick idag reda på att jag höjt mig betygsmässigt i engelska vilket är ganska förvånande men kul! Ska nog snart ut och flytta in kycklingarna i hönshuset så de går med hönsen :-) 

Av ingela larsson - 7 juni 2015 18:26

Var i stallet ca 10.15 idag och började då med att byta ut Nikkis nosludd mot ett jag gjorde på slöjden i torsdags. Det är neonrosa och så står det busig på :-) sedan så gick vi ner till Lisa och bestämde hästar och efter det hämtade vi upp hästarna. Två elever dök inte upp så det blev bara två ut och tre på banan i första gruppen. Jag och Lisen tog uteritten med Tina som vuxen. Jag gick med gisela på Eire och Lisen hade katta på Ticky. De skrittade slingan och Eire var väldigt pigg då det blåste men hon travade bara några steg annars var det inget.

Sen grupp två så gick jag,Lisen,Tess ,Corre och Tina ut. Eleverna fick träna på att rida självständigt och att vi gick en bit ifrån. De travade,skrittade,gick över stockar och diken och klättrade. blev imponerad utav både ryttare och hästar :-)

Sen när gruppen fixat sina hästar så gick vi in och åt, åt lasagne. Sen efter maten ut och flytta först Taya och Tiny till ny hage, sedan Macro och efter det fick stona komma till ny sommarhage.

Fixade efteråt en del terräng hinder. För bilder gå in på Corres blogg misscorre.bloggplatsen.se

Av ingela larsson - 6 juni 2015 19:23

Började dagen med att gå upp vid åtta och fixa iordning. Sedan så åkte vi ut till stallet där vi hämtade upp lord och tofflan fixade de och körde de sedan till betet. De var grymt duktiga vid lastning. Sedan tillbaka till stallet och lasta Ice och Lohan och köra iväg de. Sen hem och städa , äta och byta om. Åkte sen på kalas där vi fikade och gick på promenad med våra kusiner. Sen hem å då var Corre här. Så ge djuren gå med hundarna och träna Pom sedan äta mat och titta på lite bilder. Skriver inte så jätte långt då jag vill vara social med Corre å Tess.

Tofflan och Samson

Promenad med lillkusin :-)

Godis

Ovido - Quiz & Flashcards