busilusan

Alla inlägg den 2 juni 2015

Av ingela larsson - 2 juni 2015 19:01

Började skoldagen som vanlig tisdag så alltså Epa och sedan idrott där vi körde brännboll inomhus och jag lyckades få en tennis boll slagen med trä rätt i handflatan och det gjorde väldigt ont! Men det gick över så. Sedan lämnade jag in ansökan om skolskjuts för nästa läsår. På musiken så såg vi klart filmen och svarade på frågor kring den. Sen efter lunchen var det först so men hade info om gymnasieval istället för vanlig lektion och sedan matte där vi löste problem. Sen hämtade mamma oss och vi åkte och handlade. Handlade mat + paket. Kan ej säga vad då kanske personerna läser bloggen så. Men hemma har det vanliga hänt. Idag lagade mamma någon ny kötträtt med potatis och det var väldigt gott! så åt mycket.

 

Inte så bra väder så inte direkt taggad på att gå ut men har redan gett djuren och gjort sysslorna ute så nu kan jag passa på att mysa med katterna och hundarna och vara inne istället :-) 

 

Är typ 1480 timmar till ridläger! Helt sjukt, senaste veckorna har gått jättefort och kan ej fatta att det bara är sju dagar + skolavslutning kvar för mig i åttan och innan sommarlov. Och då är endast tre vanliga skoldagar sen endast andra aktiviteter.  Sen är ett helt långt efterlängtat sommarlov vill bara slippa skolan och göra annat just nu   

Ovido - Quiz & Flashcards