busilusan

Alla inlägg under juni 2015

Av ingela larsson - 17 juni 2015 19:19

Vila i frid Sixten du var speciell och kommer lämna ett tomrum hos många! 

Du fick nästan 13 år här på jorden och har berört många männoskor så det är många som tänker på dig idag! Men nu träffar du nog den du saknat allra mest uppe i himlen och jag vill bara säga vila i frid och du lever vidare i våra minnen <3 

Av ingela larsson - 17 juni 2015 19:13

Har idag gjort lite välbehövliga saker hemma och tittat på tv+ chattat. Sen på eftermiddagen så byggde vi nytt hinder till pom för bilder kolla tess blogg. Det var iallafall en ring att hoppa igenom, han förstod inte först men var sedan riktigt duktig. Blir nog mer tråning dessa dagar å så får vi se om vi någon gång åker iväg och tränar på riktig bana. Så inte gjort jätte mycket mer än vanligt idag. 


På fredag händer något riktigt kul kusinerna kommer hit och firar modsommar och kommer kanske ha med sina kaniner så isåfall kommer vi att gå med alla fyra kaniner i koppel l och troligtvis fota endel! Men vi får se:-)  

Av ingela larsson - 16 juni 2015 20:41

vaknade runt tio idag och åt frukost runt 11. Sen så bara chilla vi och titta på film (förr eller senare exploderar jag). När Tina kom hem vi två /tre så åt vi lunch (fiskpinnar å potatismos) sen titta på mer tv å bara chilla. Bytte om vid fem tiden och åkte sedan till stallet. Hade lektion att rida igen så red igen i dag. Vi red terrängrundan och ja hade flingan. Hon gick okej och hoppade och gick över om vartannat. Nu hemma har ja ätit och bloggar sen duscha.

Av ingela larsson - 16 juni 2015 10:05

igår så vaknade vi runt halv tio och gick upp och åt frukost. Under dagen så hade vi spa så fixade hår naglar och gjorde massage. Efteråt gjorde vi pizza till lunch. Bakade sedan kladdkaka och cyklade med den till Tinas jobb. Hemma sen så tittade vi på filmen Home som faktist var bra. Sen middag, cykla lite mer ,titta på tv, titta på film och sova.

Av ingela larsson - 14 juni 2015 20:27

Åkte till stallet till typ kvart i elva idag sedan direkt in till Lisa och få klarhet i vad grupperna skulle göra. Första skulle köra så upp med de hästarna och under tiden fixade jag och Lisen bana på banan till grupp två som hade barbacka. När grupp ett körde iväg så upp med Taya och Tiny å gå en sväng med de.
(Foton Lisen)

Sen ner med de i hagen å ta hand om grupp två som endast blev thindra. Efter att ha haft lektionen så in och äta sedan sätta för transport och köra Luna till Elin för inridning och hämta winky där och köra hem till Macro för betäckning. Sen handla och nu vänta på mat. Gjorde däremellan lite annat såsom fixa staket men ej intressant.

Av ingela larsson - 14 juni 2015 20:19

sorry att jag ej blogga igår men var fett trött när jag kom hem så orkade ej! Men var iaf hos kusinerna under dagen å på vägen hem åkte vi förbi och grattade mormor som fyller idag. Hos kusinerna spela vi spel lagade Sverige pannkakor och titta tv mm. Sen efter mormor hem och göra det vanliga. Kommer snart inlägg om denna dagen

Av ingela larsson - 12 juni 2015 22:50

började dagen med sovmorgon till halv åtta. Sedan fixa iordning allt och åka på skolavslutning som var kl 11. Få betyg sedan handla och efter det hem och äta. Ge djuren städa fixa inför loppis och äta igen. Umgås nu med kusinerna och ska snart sova. Har tidigare tittat tv och ätit tårta. Inte så långt å förklarande inlägg men trött så.

Tinys hovskägg och hon är bara några månader !

Av ingela larsson - 11 juni 2015 20:54

på lektionen så hade vi terräng hoppning först i hagen och sedan i skogen. Jag hade flingan och hon var inte på hopp humör men hon gick bra i hagen annars men hon ville ej hoppa hindret utan gick bara över men tycker ej det gör så mycket då hennes självförtroende inte är så högt inom hoppningen så bara att gå över är bra. Sen i skogen så hoppade vi i ström och då blev flingan mer taggad och tog faktist några språng :-) sen hoppade vi en och en och det gick oxå bra.

Ovido - Quiz & Flashcards