busilusan

Alla inlägg under juni 2015

Av ingela larsson - 24 juni 2015 18:15

var för ett tag sedan ute och blandannat tog in kycklingarna och då var det som att himlen öppnade sig och det började ösregna. Men som tur var hann alla kycklingar komma in och slapp bli dyngsura. Sen så även blixtrade och åskade det vilket jag hatar när det gör förutom i husvagn för det är bara helt underbart och mysigt! Kommer ihåg förra sommaren när vi satt och spelade yatsy i husvagnen när det åskade.

Av ingela larsson - 24 juni 2015 12:17

kom just in efter att ha varit ute på förmiddagen har blandannat planterat potatis, gett djuren, sått gräsfrön, haft Pom ute, fixar någon sladd och släppt ut hönsen. Just nu är det snart lunch och mamma håller på att laga den.

Nu till något som är coolt och kul Hallmyra.gard har nu 500 följare på instagram :-) Lite coolt att vi som bara är ett litet stall på landet har blivit så stora. Är många för att vara vi kommer ihåg när vi var glada för 100 följare. Kommer under dagen komma upp en tävling på Hallmyra.gard för att vi nått så många följare. Skulle aldrig ha funkat om vi tjejer inte sammarbetat så grymt stor eloge och grattis till oss :-)

Av ingela larsson - 23 juni 2015 19:25

har hela dagen känts som onsdag ingen aning om varför men det är iaf tisdag så. Idag gav vi djuren och det vanliga på förmiddagen + rensa förrådet. Sen gjorde jag och Tess lunch. Efter lunch åkte vi och lämnade lite saker till second hand och handlade lite. Sen typ samma som förmiddagen. Nu tittar jag på tv och chattar med Nova <3

Vill gärna skriva längre inlägg om något annat än mina dagar. Så kommentera gärna något man kan skriva om!

Macro i söndags

Av ingela larsson - 22 juni 2015 21:31

Förmiddagen var lugn med saker som behövdes göras och lite chattande. Sen göra lunch och det blev snitzel och pommes. Efter det så skrev jag ihop ett dokument om kollot. Gav sedan djuren och bytte om. Halv fyra hämtade pappa mig och Tess för Tess skulle till tandläkarn. Efter tandläkarn handlade vi och blev sedan skjutsade till stallet där vi först åt och flyttade över några av stona. Sen så var det träning inför terrängen så då var vi funktionärer som vi ska va på tävlingen. Sen efter flytta tillbaka stona och åka hem.

Av ingela larsson - 21 juni 2015 19:42

Kom till stallet typ 10,15 idag så planerade först och myste med Elna och Noel. Elna ritade Taya och Tiny :-) sen vid elva gick vi ut till gruppen och då hjälpte jag katta fixa iordning flingan sen när de red ut på banan så hämtade jag upp nikki och ullie Ticky och sedan fixade jag de inför grupp två. Sen grupp två så halmade jag och Madde i uteboxen och efter gruppen bjöd thindra på tårta och efter det var det lunch. Efter lunchen så spände jag sadelgjorden åt Madde och Nova som skulle ut och rida Tommy och samson och sedan gick jag med upp till postlådan. Sen så snitslade jag Jossan och Tess upp terrängrundan. Sen så var vi vid stallet medan Tilda tvätta winky och sedan så släpptes winky och Macro ihop för betäckning. Sen hämtade pappa oss och har hemma gett djuren och gått med hundarna.
Nu mat

Av ingela larsson - 21 juni 2015 19:30

kusinerna kom i fredags och sov över till i lördags. På fredagen så hälsade våra kaniner på varandra och kom väldigt bra överens och blev vänner. Vi fiskade oxå vid sjön, Linni fick en abborre och en gädda fast gäddan släppte över vattenytan. Å jag fick en kräfta med håv. Sen så åt vi oxå väldigt mycket. Å sov på magasinet.

Lördagen var typ packa ihop och efter att de åkt så tittade vi mest tv å bara chilla.
Kommer alldeles strax inlägg om stallet idag

.

Av ingela larsson - 19 juni 2015 10:40

kanske inte kommer komma så mycket inlägg under dagen och morgondagen då kusinerna kommer idag och imorgon ska vi fira en annan kusin. Inte för att det brukar komma så mycket inlägg men då behöver jag inte ha dåligtsamvete över att inte blogga. Men har tänkt svara på era frågor så skriv gärna frågor så svarar jag i senare inlägg. Ställ så många frågor ni vill! 

Av ingela larsson - 19 juni 2015 10:31

Sry att jag ej bloggade om ridningen igår men på kvällen så var vi hos farfar och åt tårta så hann/orkade ej blogga. Men på lektionen så hade vi iallafall typ blandad lektion med cavalletti, öppna och kontroll. Cavalettin var en fyrkant med bommar , några på marken och några upphöjda. Öppna gjorde vi på kortsidorna. Och kontroll var att lisa ibland sa vårt namn och då skulle vi rida ut på parkeringen och göra en volt och sedan tillbaka så att man red och hade koll på sin egen häst. Red crannog och tyckte lektionen gick bra förutom att jag ibland får hjärnsläpp och glömmer hur man kollar t.ex rätt sittben. 

Ovido - Quiz & Flashcards