busilusan

Alla inlägg under maj 2015

-

Av ingela larsson - 14 maj 2015 21:30

denna bild skulle oxå vara med

Av ingela larsson - 14 maj 2015 21:27

innan lektionen så gick vi in till Lisa med ägg. Då berättade Lisa att vi skulle bli fyra på lektionen och att Tilda skulle hålla lektionen som troligtvis skulle bli barbacka. Sen gick vi ut till stallet och sedan kom Tilda och sa att vi fick välja på Eire, flingan, Cranini och Ticky och att det var barbacka. Då ingen annan ville ha Eire så tog jag henne. Hon var hyfsat pigg och i galoppen även bockig. Men det var fjärde gången jag red henne så tycker det gick helt okej ändå! Och jag satt ju kvar hela tiden fast några gånger tänkte jag nu flyger/åker jag XD men aa red henne på lägret i somras, en gång i vintras och förra lektionen så kan väl säga typ fjärde gången barbacka istället för fjärde gången gilt XD red även mycket utan tyglarna för att styra med vikten och det gick faktist bra :-)
Nu några bilder

Av ingela larsson - 14 maj 2015 16:26

idag har vi storstädat nästan hela dagen förutom en timme när vi hade besök och gick runt och kollade på gården. Alla sovrum har blivit färdig städade idag så bara resten av huset kvar nu. Har även gett djuren och ätit grillad hamburgare idag. Snart blir det middag, köttgryta. Sedan byta om och till ridlektionen. Har ingen aning om vad vi ska göra hoppas på något kul. Om det är något roligt så ska jag se om mamma kan fota och så skriver jag inlägg om det efter lektionen :-) skriver nog även om lektionen är sådär. Väldigt taggad på å hoppa men tror inte att det blir hoppning... Ska äta middag nu så bye

Av ingela larsson - 13 maj 2015 19:17

har just storstädat rummet och det gick snabbare än vad det brukar göra för mig så jag är nöjd!

Av ingela larsson - 13 maj 2015 12:08

sry hann inte blogga när vi vänta på bussen då mamma hämtade istället. Men inlägget kommer nu!
Fick för några dagar sedan reda på en väldigt rolig sak. Eller aa det blir roligt och bra om det blir rätt från början annars blir det lite halv tråkigt. Men upplevelsen i sig kommer bli väldigt rolig och lärorik hoppas och tror jag. Det är endast några som kommer förstå vad saken är och detta inlägg handlar om, andra kommer lista ut vad det handlar om. Men ni kommer att få veta typ efter sommarn vad det handlar om då jag själv inte heller vet hur det kommer bli. Bloggen kommer bli väldigt uppdaterad då om jag har tid annars blir det ett långt inlägg efter. Å det blir säkert bildbombat då oxå

"

Av ingela larsson - 13 maj 2015 09:51

Sitter nu i lärarrummet för att det är rast och har inget annat att göra så bara sitter här. Har tidigare idag haft EPA då jag läste bok sedan hade vi fysik. Å nu har vi svenska och sedan slutar vi :-) så slutar elva istället för fyra eftersom vi gick på kvällen tre timmar igår. Men lite orättvist ändå andra skolor går två timmar på en lördag och får ledigt en hel dag och vi går tre timmar en kväll och får ledigt halva dagen. Ska försöka komma ihåg att blogga sen när jag väntar på bussen som kommer tjugo i tolv, har ett inlägg på g.

Av ingela larsson - 12 maj 2015 20:13

började skoldagen som vanligt på tisdagar med EPA. Sedan hade vi lite annorlunda idrott då den blev ihopslagen med b eftersom vi var förnågra deltagare. Sedan spelade vi fyra i rad på rasten och då skrev jag föregående inlägg. Sedan var det musik och jag spelade bas åt sedan lunch. Sen var det so och matte. Men efter vi slutat så stannade vi istället för att åka hem. Sen när mamma kom gick vi och åt pizza. Sedan vid fyra så tillbaka till skolan för att ha lektioner till sju. Hade först engelska med inslag av idrott och sedan syslöjd.
Handlade efter och på vägen hem var det vägarbete

Av ingela larsson - 12 maj 2015 09:55

efter lunchen så hade vi först vanlig kemi. Sedan hade vi svenska som oxå var som vanligt. Men nästa lektion var so som blev kaotisk. Läraren blev sur och åkte typ hem så hade vikarie som släppte oss en halvtimme tidigare. Såhär lagom kul när man åker buss. Sedan hemma på kvällen så gjorde vi typ det vanliga + gick lite. Men var väldigt trött igår så orkade ej blogga.

Ovido - Quiz & Flashcards