busilusan

Alla inlägg under juli 2015

Av ingela larsson - 16 juli 2015 12:49

sry att jag ej bloggat tidigare men stängde av internet igår då det åskade. Men igår på förmiddagen så kom de som skulle köpa höns och kycklingar och hämtade de. Lite jobbigt att välja vilka som skulle flytta men har sett bilder och de har ett bra hem.

Efter lunch så cyklade vi på picknick med Pom vilket inte blev som planerat då han inte ville gå ordentligt när vi cyklade utan mest dra, när vi skulle sätta oss på berget satte jag mig i mossan som tydligen var blöt och Pom hade ätit något han ej tålde då han spydde två gånger. Men utsikten var iaf bra och glassen god. Sen på vägen hem började det regna men hann som tur var in innan den värsta skuren kom. Sen slappa vi vid tv och gav djuren.

Kanske inte jättebra inlägg men skrev samma inlägg tidigare fast det raderades så orkade ej skriva detaljerat igen.

Av ingela larsson - 14 juli 2015 18:29

Började dagen med att gå upp vid sex för att åka till tandläkaren kl sju och vara där åtta. Men vi var tidiga så fick sitta utanför och vänta tills de öppnade. Tandläkarbesöket gick bra och det var det sista inbokade besöket hos tandregleringen så nu ska jag endast tillbaka om det blir något krångel. Skönt att inte behöva åka varannan månad och kunna koncentrera sig på skolan mer nu i nian, inför gymnasie osv. Vet typ redan vilket gymnasium jag vill gå men har ingen aning om vart jag vill efter det. Aja tillbaka till dagen. Efter tandläkaren så handlade jag och pappa lite å sen åkte vi hem. Hemma fixade vi lite vid sjön och gjorde sedan lunch. Efter lunch fortsatte vi vid sjön och gick sedan upp och bakade kladdkaka med dumle i. Tänkte sedan cykla på picknick med Tess å Pom men det började regna så chillade vid tv:n istället. Så blir nog picknick imorgon istället. Efter att ha tittat på tv lagade och åt vi middag och sen motade vi in hönsen och kycklingarna. Sen gick jag med soporna och nu sitter jag å bloggar

Av ingela larsson - 13 juli 2015 20:10

På förmiddagen så kom några och tittade på höns som de sedan ska köpa. De vill ävrn köpa några kycklingar väldigt trist att bli av med några då de alla är personligheter men förhoppningsvis får de ett bra hem. så de åker på torsdag. Sen åt vi nudlar och köttbullar till lunch efter det inte så mycket innan lägret kom. Vid fyra tiden kom lägret hit och badade och kollade på hönsen samt köpte glass. sen åt vi tacos till middag och nu tittar vi film. 


Imorgon så blir det tandläkarn kl 8 å sen vet jag ej 

Av ingela larsson - 12 juli 2015 18:01

Igår så grattade vi Tilda på förmiddagen och sen åt vi lunch. Kommer ej ihåg vad vi gjorde på eftermiddagen men på kvällen kom Lisen med familj å så grilla vi spela kubb, krocket och bara prata. Sen sov de här å idag har vi fiskat mest. Sen åkte de hem runt fyra och vi åt just middag.
Juste har även varit katt vakt till skrållan då farfar varit i Finland. Så jag har myst endel med henne och gett henne mat. Just nu sitter jag i sängen å bloggar å Busan sover vilket hon gjort största delen av dagen men men. Kanske inte så långt å intressant inlägg men har varit dålig på att uppdatera. Så ville göra de nu.

Busan

Av ingela larsson - 10 juli 2015 18:17

Under förmiddagen så gav vi djuren och det vi brukar + att vi matade skrållan (farfars katt) och så städade vi hela huset. Efter lunch städade vi klart och sen åkte vi till stan och handlade. Jag handlade shorts att bada i och sen stövlar men stövlarna betalade mamma. Sen fick jag en Victoria secret av mamma. Tack! Men under shoppningen så fikade vi på espresso house.

Min Frapino (jordgubb å vitchoklad smak)

Den jag fick av mamma

Av ingela larsson - 9 juli 2015 20:39

På lektionen så red vi i skogen på grusvägen. Först värmde vi upp med öppna och sedan travade vi i led i kort trav och sen skulle den som var längst bak öka traven och rida om de andra så man kom först. Det gick väldigt bra förutom några bockningar från lindseys sida. Sen så tog vi två galopper en lite längre å en kort. I första så gick det bra med endast några bocksprång men i andra så bockade hon mer än vad hon galopperade, men kom ju framåt och ramlade ej av. Väldigt nöjd ändå för att vara andra gången jag red Lindsey, första gången på henne ut och min första galopp på henne.

Av ingela larsson - 8 juli 2015 20:41

gjorde typ ingenting under dagen men sen så åkte vi till stallet ca 17. Lekte först lite med Elna och sen vid 18 så gick jag ut och hämtade upp Cranini. Red igen i onsdagsgruppen för missad lektion. Vi gjorde lite allt möjligt på lektionen öppna,skänkelvikningar, serpentinbågar, skritt, trav å galopp. Gick bra för att vara nio månader sedan jag red honom sist! Sen efter betade jag honom och sen ner i hagen.

Tess fotade

Av ingela larsson - 7 juli 2015 09:24

Människor och personer kan visa sig vara någon annan än de man trott ibland till det bättre och ibland till det sämre. Sen finns det oxå människor som man märker från början hur de är. Har tidigare under mitt liv mest träffat tillfälliga vänner eller vad man ska säga men för några år sedan så träffade jag underbara personer jag aldrig vill förlora. Tyvärr så blev jag och en annan av de osams av typ ingen anledning jag tyckte hon undvek mig och hon tvärtom men vet egentligen inte vad som hände. Som tur var så gav vi varandra en ny chans och vill aldrig mista den personen igen för saknade personen sk*t mycket den perioden vi var ovänner. Sen är det oxå en person som betyder grymt mycket och visst vissa gånger tycker jag hon är irriterande men man kan inte älska varandra hela tiden och tycka allt den säger och gör är rätt. Sen betyder flera andra personer oxå väldigt mycket.

Sen har jag oxå träffat vänner man gillar mycket och har väldigt roligt ihop med men de har bara försvunnit ur mitt liv å man har mist kontakten vilket är tråkigt men man inser ju då att de kanske inte var äkta vänner för då skulle de behålla kontakten.

Sen finns det de personer som man absolut inte passar ihop med och blir sårad utav men man får se de som en läxa i livet och så gör man förhoppningsvis inte om samma sak och blir sårad igen. Men jag har fett svårt för att vara sur på personer. Kommer alltid ihåg vad de gjort och är medveten om att människor förändras ibland till det bättre och
ibland till det sämre. Jag har upplevt båda och det förstnämnda är betydligt roligare.

Sry att inlägget blev långt och kanske rörigt men behövde skriva av mig lite

Ovido - Quiz & Flashcards