busilusan

Alla inlägg den 21 juli 2015

Av ingela larsson - 21 juli 2015 21:52

kom just in efter att ha fixat kvälls sysslorna hos hästarna. Det var först ta in de sedan mocka hagen och efter de förbereda morgondagens hönät. Säkert glömt något nu men aja. Just nu sitter vi inne å kollar sociala medier och äter godis. Skickar med en bild när vi mocka hagen.

Av ingela larsson - 21 juli 2015 19:59

På förmiddagen så fixade vi tvätten, djuren och diskmaskinen. Sen så tittade vi på tv å gjorde sedan plättar till lunch. Gjorde först en smet men tyckte det såg lite ut så gjorde mer.. Men insåg sen att första smeten skulle räckt. Men men nu får mamma å pappa middag. Sen vid två så blev vi skjutsade till Corre så var väl hos henne runt tre. Chillade först bara och gick sedan ut i stallet efter att ha ätit en smörgås . Först ge de mat i hagen sen fixa klart inne i stallet. Vattenhinkar och fixa hönät. Corre hade redan fixat de andra sysslorna vilket var riktigt schysst. Sen tog vi in hästarna och fixade iordning de för ridning. Gick efter det upp till paddocken och hoppade upp. Red Anton och han var väldigt pigg och framåt i skritten. Sen i traven ville han testa lite så han drog endel, upp med huvudet, skaka huvudet och ställa sig och lyfta framhovarna en bit men det gick bra fast är hyfsat feg så blev lite osäker men men bara ta sig i kragen å fortsätta så travade honom tills han gick bra och sen fick Corre som känner honom bättre hoppa upp och galoppera lite. Men var första gången jag red honom så är nöjd ändå får prova galopp nästa gång. Sen på slutet skrittade jag även Tova lite barbacka med westernpad. Och provade även sitta på Lucas (shettis ) bara på skoj och såg väldigt kul ut då jag är helt klart förstor XD släppa ut hästarna i hagen igen när de var klara och sedan in och äta middag. Åt spaghetti och köttfärssås lite starkt men gott! Nu sitter vi alla i Corres rum å bloggar å käkar godis.

Skönt att kunna spendera tid med dessa två människor och komma på andra tankar då man fått sorgliga nyheter under dagen.. Vila i frid , skrållan!<3

Candy på bilden nedan

Ovido - Quiz & Flashcards