busilusan

Alla inlägg under februari 2015

Av ingela larsson - 22 februari 2015 17:51

Började dagen med att åka till stallet . I stallet så bestämde vi först vilka som skulle göra vad. Jag,Lisen,Tess och Linda tog hand om uteritten medan Corre, Nova å Jossan tränade Tofflan. Det var bara Tova-lee i första gruppen så hon fick rida Nikki på uteritt med Lisen som ledare, jag promenerade med Taya å Tess med Björnen och Linda red Lindsey . Tilda var med med bubblan och Tina å mamma var oxå med. Efter uteritten så åt vi lunch och efter det hade vi snöbollskrig med Jacob. Sedan så tränade jag och Linda Ice! Först så borstade vi honom i stallet och sedan gick vi på banan. På banan hade vi koner och bommar. Ice skötte sig väldigt bra förutom några stegringar.

Efter att vi tränat Ice så åkte jag och Tess hem. Hemma har vi matat djuren och ätit middag .

Kommentera gärna vad ni vill ha inlägg om!

Av ingela larsson - 21 februari 2015 20:34

På förmiddagen så skjutsade mamma och pappa mig och Therese till stallet. I stallet så smörjde vi björnen och Tayas träns och deras sadel. Sedan så kom Madde och Jossan tillbaka efter att ha ridit i skogen. Efter det så kom Lisen å vi la ut saltstenar i hagarna. Sedan så fixade jag Tess och Lisen staket i hagen. Efter det så smörjde Lisen Flingans träns och mamma kom med mackor vilket var våran lunch. När vi hade ätit så gick vi en sväng i skogen med Taya,Björnen och Flingan. Var super mysigt <3

Efter det så tvättade jag Tayas svans vilket är ett stort framsteg då hon inte brukar gilla att man håller på med hennes svans :-) kunde t.o.m ha hennes svans i en hink å tvätta <3 efter det så åkte vi hem. Väl hemma så gav vi djuren och fixade iordning tacos.

Sedan så kom Lisen Tina och Danne och firade. När vi ätit tacos så körde jag Tess å Lisen just dance å nu tittar vi på Mello.

Av ingela larsson - 20 februari 2015 15:26

Idag på förmiddagen så bakade vi bullar, kärleksmums,havreflarn, chokladkringlor och gjorde tårta.

När vi hade bakat så öppnade jag presenter. Sen kom mormor och morfar å firade mig. Jag bjöd dem på lunch och fika. För ett tag sedan åkte mormor och morfar hem och jag å Tess hängde lite tvätt och gav djuren. Nu sitter jag och bloggar å tittar på tv.
I kväll så kommer farfar, Majvor (farfars sambo), Lars(farbror) och Anette (Lars sambo)och firar mig :-) Rasmus (kusin)kan tyvärr ej komma då han är på någon militärutbildning eller nåt. Men vi får fira senare någon gång :-)

Av ingela larsson - 19 februari 2015 21:33

Under dagen så har jag byggt pussel , gått med hundarna, matat djuren, räknat hönsen, städat ur bilen, ätit lunch och middag och ridit .
På ridningen så jobbade vi mycket med ställning och böjning samt att vi hade två små hinder / upphöjda bommar på volten. Red Queenie och tyckte lektionen gick väldigt bra :-)
Just nu tittar jag på familjen annorlunda.

Av ingela larsson - 18 februari 2015 21:47

På förmiddagen/lunch så skjutsade mamma mig,Lisen och Tess till malmabacken där vi åkte slalom. Har aldrig åkt slalom förut men det gick rätt så bra, skadade mig ju inte rejält iaf! När vi hade åkt typ en timme så gick vi in i en stuga och åt lite sedan så åkte vi typ en timme till!

Efter att vi åkt slalom så åkte vi och handlade present till Jossan och åt middag. Sedan så åkte vi till Hallmyra och firade Jossan :-) På kvällen så hjälpte jag till på lektionen medan Lisen och Tess roade Elna. På lektionen så körde de voltige så jag hjälpte eleverna upp och så gick och sprang jag bredvid hästen (Eire och Crannog). Blev ganska jobbigt när man gjort det med fem elever XD

Fika :-) <3

:-)

Av ingela larsson - 17 februari 2015 11:36

Har just varit ute och hoppat hundarna! Kommer fler bilder när de är inladdade på datorn :-)

Pom <3

Chip <3

Av ingela larsson - 16 februari 2015 19:16

Började med att möta upp Linda vid Läggesta sedan så åkte vi mot Tystberga och ökna naturbruksgymnasium. Vi var lite tidiga så fick gå runt och kolla lite :-) Det var bara jag och Linda som hade kommit vid tio när det skulle börja så vi fick hästar tilldelade och hämtade dem i hagen :-) När vi kom tillbaka till stallet så stod det tre andra där som hade varit lite sena. Jag och Linda gjorde iordning våra hästar medan de andra hämtade sina. Jag fick hästen Atcho och Linda fick hästen Lemondo. När alla var klara med sina hästar så red vi på skritttur i skogen. Det var väldigt mysigt och kul. Det ända som hände var att Atcho blev rädd när hästen bakom frustade så han studsade iväg XD

Atcho :-)
Han ville ej vara glad på bild ...

Sedan så åt vi lunch och efter lunchen så fick vi nya hästar tilldelade inför passet i ridhuset . Fick fjordingen Lemir

Kan ju säga att jag fick jobba hårt i ridhuset :-) Men han är väldigt söt iaf <3

Efter ridpasset så smörjde vi lite och sedan så fikade vi :-) När vi hade fikat så gick vi och kollade lite på de andra djuren :-)

[Bild]

Minigrisarna :-)

Var en väldigt mysig och rolig dag :-)<3

Av ingela larsson - 15 februari 2015 19:26

Fotograf till de tre första bilderna Lisen !
Fotograf till den sista bilden Lisa!

Ovido - Quiz & Flashcards