busilusan

Alla inlägg den 4 september 2015

Av ingela larsson - 4 september 2015 11:44

Idag blev en lite annorlunda dag i skolan började åtta som vanligt och fick då reda på att no-läraren var sjuk och ingen vikarie hittad så våran mentorstid skulle bli till kl 11 istället för 1. Så hade svenska och engelska som vanligt och sen mentorstid och efter det sluta. Var väldigt tacksam att pappa kunde hämta så att jag slapp vänta på bussen i två timmar. Men känns typ elakt mot tess att få sluta 11 när hon slutar 3 men kan ju inte göra något åt det så får tänka att nästa gång kanske det är hon som slutar tidigt.

Av ingela larsson - 4 september 2015 11:35

Sry att jag ej bloggat onsdag och torsdag förutom de tidsinställda inläggen men har kommit hem sent båda kvällarna och inte orkat så därför.

Onsdag:

Var en vanlig onsdag i skolan sen hem äta mat och ge djuren, byta om och åka och hämta tess hos en kompis sedan vidare till stallet där vi var med som lite extra händer på onsdagsgruppens teorilektion så jag tog vara på lite spännen från trasiga grimmor och tess hjälpte elna smörja nikkis sadel. Sen gav vi valakerna hö och bytte hage på stona. Tog lite tid då inte alla hittade grinden direkt men gick bra. Pratade även lite som man alltid gör.

Torsdag:

Samma där vanlig dag i skolan sen hem och göra samma saker och åka till ridlektionen. På ridlektionen så red vi runt galltorp och jag red Samson. Första galopperna ville han knappt galoppera men sen på gräset så startade han båda galopperna med ett bocksprång. Men när man vet att man klarar att sitta kvar är det mest kul. Igår var en lektion som inte kändes dålig men ändå inte tip top så men ska försöka tänka positivt istället för negativt med min ridning å det går bättre å bättre.

Ovido - Quiz & Flashcards