busilusan

Alla inlägg under augusti 2015

Av ingela larsson - 14 augusti 2015 19:53

I onsdags så var Nova här. Vi spelade Wii typ hela förmiddagen. Vi spelade Wii fit så var ganska aktiva ändå. Sen åt vi panpizza å piroger till lunch. Efter lunch så paddlade vi kanot runt holmen och välte sedan kanoten med flit några gånger. På kvällen åkte vi till stallet å lämnade Nova och tittade lite på lektionen.

På torsdagen så åkte vi till stallet på förmiddagen för att ett läger började så hjälpte till med det. Först red de uteritt och då hjälpte vi Elna med nikki. Sen var det lunch och efter det tömkörning. Sen var det bad vid poolen och vi hjälpte Lisa färglägga hinder. Sen på kvällen var det teori om banbygge. Det var därför vi färglade hinder innan.

Idag så åkte vi och köpte kakor på förmiddagen och sen till mormor å morfar. Var där ett tag å åt lunch å umgicks. Sen hem då lägret kom hit och badade. Då paddlade vi med Madde. Sen även glasskiosk. När de åkt fixade vi djuren och åt middag nu tittar jag tv å chattar

Av ingela larsson - 11 augusti 2015 15:28

igår så hämtade Jacob mig å Tess på morgonen å så hjälpte vi till på Hallmyra hela dagen. Vi lastade av en å en halv kärra hö å staplade det. Var med Elna och Noel, badade i poolen och höll lite koll på lektionerna. Planerade även inför söndagslektionerna. Sen på kvällen grillade jag och Nova hamburgare å portobello och vi var grymma eller inte men men det gick att äta iallafall. Sen på vägen hem åkte vi förbi betet å vattnade . Nova följde med hem så hemma bäddade vi åt glass å såg ca halva Titanic. Sen idag så vaknade jag fem av att Busan ville in å såg då att himlen var fin så fotade men sen somnade jag om igen fast det läskiga var att jag drömde att jag var vaken och att jag sen insåg att jag drömde och drömde att jag vaknade sen drömde jag att jag var vaken igen å sen vaknade jag. Men aa det var rätt så creepy. Vaknade sen typ åtta,åt frukost , gav djuren, släppte ut hönsen. Sen såg vi klart Titanic å tittade lite på tv lagade sen fiakpinnar å ris å åt middag sen spela Wii. När pappa kom hem gick vi ner till sjön och paddlade kanot sedan så välte vi kanoten med flit några gånger för att känna på hur det känns så man inte blir jätte rädd när det händer. Ska snart baka chokladbollar och sen kladdkaka med nutella.

Av ingela larsson - 9 augusti 2015 16:51

sry att jag ej bloggat men kom hem från ridläger nu eller rättare sagt i fredags och då var jag helt slut så orkade ej blogga. Sen igår så var vi å handlade å lämnade tipslappar på Hallmyra på förmiddagen sen på efter middagen åkte vi till kusinerna på kräftskiva fast jag åt paj å inga kräftor å där kollade vi gammal video på vår blogg.. Sen kom vi hem sent så orkade ej blogga då heller och idag har vi varit i stallet. Först sätta upp tipslappar sen gå tipspromenad med eleverna och gå igenom frågorna och efter lunch mest hänga där å hjälpa till lite sen hemma nu har vi fixat lite sysslor å de vanliga. Kommer senare skriva ett inlägg om lägret men inte nu för vill skriva från datorn då det lär bli långt. Vet inte om det kommer idag eller någon annan dag får se men håll utkik!

Av ingela larsson - 1 augusti 2015 22:36

Började dagen med att ge alla djuren som vanligt. Sedan byggde vi ut hönsgården äta lunch och sen medan mamma och pappa handlade så målade jag och tess hönsgården. Sen typ bara chilla fram tills middagen och efter den hjälpa pappa lite. När det var gjort så kom lisen tina och danne. Så bland det första vi gjorde var att jag tess å lisen stack ner på sjön och paddlade kanot en sväng sen hem hämta pom och gå en promenad. Efter promenaden så fikade vi lite (tårta och bullar) Sen fick jag tess och lisen ett spontant ryck så ut i skogen och plocka svamp och i vanlig ordning så hänger busan på och håller koll. Sen hem och rensa svamp vilket inte brukar vara så kul men i rätt sällskap och musik så är det de. Sen åkte de hem och klockan var mer än jag trodde men tiden går fort när man har kul. Skönt att kunna ha dessa människor kring sig och kunna tänka på lite annat för tillfället. När de åkt blev det ropa in busan som ej hängde med tillbaka efter svampplockningen 

Ovido - Quiz & Flashcards