busilusan

Alla inlägg under augusti 2015

Av ingela larsson - 23 augusti 2015 18:30

Sry att jag inte bloggade igår men min mobil hade typ bara tre procents batteri. men iallafall igår så gjorde vi inte direkt något på förmiddagen men sen på eftermiddagen så bakade vi. Vi bakade bullar, havreflarn,chokladflarn,kolakakor,kokosbollar, kärleksmums och chokladsnitt. Sen på kvällen så tittade vi på Spring.

Åkte till stallet till ca 10.15 idag och när vi kom dit så ställde vi först in vår mat och sedan fixade vi staket efter bobby. sen var det dags att hämta upp hästarna till lektion. Hjälpte till att ta upp cranini. de borstade och gjorde iordning å satt upp. När de red så gick jag och ledde nikki som elna red på men efter ett tag så ville inte hon rida så då gick jag bredvid crannog då ryttaren var osäker. Sen i slutet red de ut en sväng så då gick jag oxå bredvid. emellan grupperna gick jag in å drack för det var så varmt. Sen andra gruppenj red på banan och då satt jag å tess på pallen med elna och hoppade in när vi behövdes. sen när den gruppen var klara gick vi in å åt. körde efteråt bobby å tofflan till betet. vi släppte ihop de med ice å lohan och det gick väldigt bra och som vanligt ska ice stegra lite och visa att han är störst och bäst. sen hämtade mamma å pappa oss vid betet och nu har vi gjort det vi brukar hemma

Av ingela larsson - 21 augusti 2015 20:23

började dagen i skolan med svenska test. Sen hade vi engelska test och efter det hade vi två lektioner biologi. Sedan lunch och efter det mentorstid som vi fick börja tidigare så fick gå tidigare. Men lite surt för vi slutade typ 11 över ett och bussen går tio över så.. Men väntade på att Tess sluta två å tog den bussen hem. Hemma sen städade vi och där efter grillade jag å vi åt middag. Eller aa däremellan gav vi djuren. Sen åkte vi och skulle hjälpa till med höskörd men när vi kom dit fick vi reda på att vi ej behövde göra något så åkte och handlade. Nu tittar vi på fångarna på fortet.

Av ingela larsson - 20 augusti 2015 21:16

Skrev ett långt inlägg tidigare men det försvann så skriver om det fast kortare för nu är jag rätt så irreterad på mig själv för tröck fel så det försvann.

Började dagen med fördiagnos i matte fick hjärnsläpp vissa uppgifter men gick nog bra ändå hoppas jag. Sen hade vi teknik å det arbete vi ska börja med är en tolv sidor uppsats om vatten å avlopp. Känns tungt nu men känns lättare när man kommit igång. Slutade något tidigare den lektionen å sen blev spanskan inställd så hade håltimme i 1h 45 min typ. Å därefter lunch. Sen hade vi idrott där vi körde brännboll å gick igenom terminen.

Hemma så tittade vi på tv (hoppning) , gav djuren, rastade hundarna, åt, bytte om å åkte till stallet.

RIDNINGEN
Började med att Ticky inte ville komma upp från hagen men vi samarbetade så jag fick på henne grimman och vi kunde gå upp till stallet och fixa iordning. Satt upp å skrittade igång på banan. Sen skulle vi göra någon övning med volter över bommar i först skritt sen trav. Traven kändes knackig och har ingen aning om det där med sittben för hittade ej takten men men. Sen två korta galopper första okej andra kändes som att hon drog å att jag ej hade kontroll men såg tydligen bra ut. Iaf detta var en lektion jag inte var motiverad för ridningen alls och bara kände varför hållet jag på med detta.

Hade skrivit ett långt bra enligt mig tidigare men det försvann ju pga klantig mig så som sagt väldigt irriterad nu!

.

Av ingela larsson - 19 augusti 2015 16:23

Kom till skolan till åtta idag och tjugo över åkte vi bil till morrarö. På morrarö spelade vi först en runda fotbollsgolf och sedan körde vi lite femkampsgrenar sen fick vi lunch och typ fem i tolv åkte vi tillbaka till skolan så fick sluta 12.20 när vi egentligen skulle sluta 14.00 men jag tittade på när Tess klass körde brännboll och sen åkte vi tio över två bussen hem. Imorgon börjar äkta skolan utefter schemana och fick reda på att vi börjar med diagnos i matten.

Av ingela larsson - 18 augusti 2015 18:45

Idag var första dagen i skolan efter sommarlovet och som vanligt gör man inte så mycket. Först gick vi bara igenom lite och sen skulle vi utse segrare i sten sax påse. Efter fick vi rast och efter den arbetade vi med förmågor och lekte några lekar samt förberedde papper till utvecklingssamtal. Och sen var det lunch. Efter lunchen körde vi fem kamp fast vi hade bara fyra grenar. Kasta boll i hink, kasta hästsko, spika och ta sig framåt med hjälp av två plankor. Sen slutade vi så väldigt chill dag.

Av ingela larsson - 17 augusti 2015 17:23

på förmiddagen så fixade vi hemma och sen åt vi pannkaka till lunch. Efter lunch åkte vi in till stan och shoppade och Tess skulle till tandläkaren. Köpte trekvartsbyxor, regnställ och tröja. Sen fick jag en sked med posten från Kelloggs.

Av ingela larsson - 16 augusti 2015 19:10

Åkte till stallet lite innan lektionerna för att planera hästar idag men hästarna var redan planerade så jag hängde med Madde upp och hämtade Lindsey. Sen borstade vi av henne och ställde henne i uteboxen för vi inte skulle behöva hämta henne mellan grupperna för hon skulle gå grupp två. Sen hämtade jag och Lisen upp Nikki och Ticky med eleverna. När de borstat, kratsat hovar, sadlat och tränsat så red de uteritt och vi medhjälpare gick med förutom Madde som red med på tofflan. Mellan grupperna fixade vi iordning Cranini och Lindsey och släppte ner tofflan. Sen var det uteritt även för grupp två. Efter grupperna åt vi lunch sen matade vi valackerna och sen gick vi med kanin i koppel. Tittade när Tilda red bubblan och sedan satt vi inne å bara chillade.

Av ingela larsson - 15 augusti 2015 18:56

Har idag varit vid stendörren typ hela dagen. Kom dit 10 åkte typ 15. Var väl inte jätte speciellt där. Det var algblommning så man ville ej bada å så blåste det från havet. Och utsikten var inte jätte speciell. Men nu har man varit där iaf. Sen åkte vi till hamnen och åt glass åt mjukglass i bägare. Å sedan hem ge djuren å äta middag. 

Ovido - Quiz & Flashcards