busilusan

Alla inlägg den 21 februari 2016

Av ingela larsson - 21 februari 2016 18:34

Vi åkte ut så vi kom till stallet vid halv elva idag och då planerade vi vem som skulle rida vilken häst. Sen när första gruppen kom så hjälpte jag en ny elev med Ticky och gick med som ledare på uteritten. Det var skritt och trav och jag tyckte det gick bra för alla och alla var duktiga. Lektion två så hjälpte jag till med uppsittningen och sedan så höll jag lektionen och jag tycker det gick bättre än vanligt för mig att hålla lektionen och kände mig säkrare än jag brukar. Det var skritt,trav och galopp på lektionen och alla elever var super duktiga.
Sedan så gick vi ner och åt lunch och när alla ätit upp åt vi kladdkaka med minimarsmallows som jag hade med eftersom jag fyllde år igår. Därefter gick jag och Corre ut och mockade. Sedan hjälpte vi till att halma ligghallar .
Hämtade sen upp Taya och fixade iordning henne hon hade sadel,ländtäcke och träns idag och så började jag med att longera henne lite i skritt och trav och sen så hoppade jag upp och red lite. Hon var super med uppsittningen idag, det fanns ingen pall på banan så jag chansade och satte foten i stigbygeln och hoppade upp från marken och det gick galant. Sen hängde jag även lite från trappen med Lisas hjälp och det
var inga problem. Sopade sedan rent i stallet och gick in och lekte lite med Elna och Noel och sedan kom mamma och pappa så då åkte vi hem och nu sitter jag här och bloggar å väntar på mat.

Ovido - Quiz & Flashcards