busilusan

Alla inlägg den 19 januari 2015

Av ingela larsson - 19 januari 2015 17:42

I fredags så slutade skolan kl:12 som varje fredag. Skönt men lite jobbigt för bussen kommer kl 13.10 så behöver vänta ganska länge. När jag kommit hem så väntade jag och mamma på att Therese skulle komma med bussen och sedan åkte vi och handlade. Sedan åt vi middag och åkte till mormor och morfar. Hos mormor och morfar så tittade vi på gamla bilder och så hjälpte min kusin mig med musik uppgiften då jag inte har något intresse alls för det ämnet.

Juste fredagen började med att bussen körde fast men vi fick skjuts till skolan utav en tjejs pappa. Men det dröjde innan vi fick tag på någon som kunde skjutsa så vi kom ca 10 min sent.

I lördags så städade vi lite på förmiddagen, sedan åt vi lunch och åkte till stallet. I stallet saltade vi först banan och sedan red mamma Flingan och Therese Björnen en liten stund men banan var hal så det blev inte så länge.

Therese och björnen! Efter att mamma och Therese hade ridit så tog jag upp Taya och myste med henne.

Bebis <3

Sååå nöjd med denna fläta!

Efter stallet så följde Lisen och Cornelia med oss hem och sov över till söndagen. Vi åkte pulka, byggde koja i skogen, tittade på film och spelade mario kart:-)

Sorry om det blev ? i förra inlägget men använde emojis och de blev ?

Av ingela larsson - 19 januari 2015 10:55

Just nu sitter jag och gör hemstudieuppgifter. Eftersom alla elever har utvecklingssamtal idag och imorgon så studerar vi hemifrån dessa dagar ? Kommer förmodligen ett inlägg senare idag som handlar om min helg ?

Kommentera gärna vad ni vill ha inlägg om. Nu har jag laddat ner appen så blir nog bättre uppdatering nu ??

Ovido - Quiz & Flashcards