busilusan

Alla inlägg den 9 januari 2015

-

Av ingela larsson - 9 januari 2015 20:17

Igår började skolan vi hade fått nytt schema för att rektorn tyckte vi hade för korta raster. Så nu slutar jag fyra på onsdagar istället för tre. Så kommer komma hem klockan fem eftersom jag åker buss. 

På kvällen så hade jag ridlektion för Tilda. Jag tänkte välja Ticky på lektionen för att jag inte ridit henne på länge men Tilda tyckte jag skulle prova lindsey så jag gjorde det. (Lindsey kom till stallet 2013, hon är inte så utbildad och Madde är den ända som ridit henne på lektion på banan) Så jag hämtade Lindsey i hagen och gjorde iordning henne. Frågade Madde hur Lindsey var att sitta upp på då jag inte gillar att sitta upp vid trappen på nya hästar eftersom taya i somras fick panik där och sedan kastade av mig på åkern. Madde sa att man behövde vara snabb men lugn för annars gick lindsey iväg och var man inte lugn så kunde hon rusa iväg, så blev lite rädd men det gick bra att sitta upp. I början utav lektionen så gick lindsey som hon ville men efter ett tag lärde jag mig hur jag skulle göra för att hon skulle lyssna och tillsist gick det faktigst väldigt bra. 

Idag så hade jag svenska, so, idrott och matte. Efter skolan så åkte jag,tess,lisen och mamma till eskilstuna för att köpa sims tre djurliv. (Tess skulle få det i present men jag och mamma hittade det inte när vi handlade så hon fick en lapp där det stod att hon skulle få det och så köpte vi det idag) Så nu sitter tess å spelar sims och jag och lisen tittar på tv. 

Bilder från gårdagens lektion kommer troligtvis upp imorgon. 

Ovido - Quiz & Flashcards